Sikre tester til lave priser

Pappatest.noTakket være den nyutviklete DNA-teknikken har bestemmelse av farskap og andre slektskap blitt mye billigere å fremfor alt mye sikrere. Vi garanterer en sannsynlighet på minst 99,99999 % hvis bare far og barn testes og minst 99,9999999 % hvis mor deltar i testen. Som oftes blir sannsynligheten mye høyere. Om det viser seg at mannen ikke er biologisk far til testet barn er sannsynligheten 100 % selv om mor ikke deltar i testen. Noter deg at vi tester alle prøver dobbelt for å uteslutte alle feil som kan oppstå under analyseprosessen.Om ikke bægge prøvene viser samme resultat gjøres testene på nytt. Du kan derfor være helt sikker på at vårt resultat forteller sannheten. Laboratoriet garanterer at alle resultat er 100 % riktig.
Tross den høye kvaliteten kan vi tilby våre DNA-tester til Norges laveste priser. Bare 1.098 kroner for vår farskapstest! Da inngår alt, også test av mor, hvilket ikke er nødvendig. Ingen skjulte avgifter tilkommer.

Testen er enkel å ta. Du skraper innsiden av kinnet med prøvepinner som følger med testkonvolutten, 4 prøvepinner per person. Det følger med en utførlig beskrivelse som er lett å forstå. Etter prøvetagning skal testene lufttørres minst 20 minutter og siden legges i medsendt frankert konvolutt som sendes tilbake til oss. Normalt har du svaret innen 7-9 arbeidsdager. Det er postgangen som tar lengst tid. Selve analysen av en farskapstest tar kun 2 dager. Øvrige tester tar som regel litt lengre tid, også dersom de innsente prøver er alternative prøver. Les mer om dette i menyen Alternative prøver.

Klikk på testnavnet under menyen for å få mer informasjon om respektive tester.