Far- og Morskapstest

2.190 kr

En Far- og Morskapstest fastsetter om en mann og en kvinne er biologiske foreldre til et barn eller ikke. I grunnprisen inngår 1 barn, 1 antatt far og 1 antatt mor. Ytterligere personer kan legges til mot en ekstra kostnad.

Fri frakt
✓ Levering 3-5 hverdager
✓ Behandlingstid 5-8 hverdag
Gjelder ikke som juridisk grunnlag ettersom prøven tas hjemme

Beskrivelse

En Far- og Morskapstest fastsetter om en mann og en kvinne er biologiske foreldre til et barn eller ikke. Vi garanterer en sannsynlighet på minst 99,999 % dersom begge foreldrene testes sammen med barnet. Hvis mannen eller kvinnen blir ekskludert som biologisk far eller mor, det vil si at mannen/kvinnen som utførte testen ikke kan være barnets biologiske far eller mor, er resultatet 100 % sikkert. Det eneste unntaket til ovenstående sannsynlighetstall er i ytterst sjeldne tilfeller der en mutasjon har funnet sted, eller hvis den biologiske faren er nær slektning til den antatte faren som tok testen.

Dersom du vil ha testen oppdelt og sendt til ulike adresser, også utenlands, bestiller du tillegget Oppdelt Testpakke og angir den ekstra adressen ved betaling. Én testpakke til én adresse inngår naturligvis i grunnprisen for alle våre DNA-tester.

Vårt samarbeidslaboratorium, DNA Diagnostics Center (DDC), er USAs mest betrodde laboratorium og utfører mer enn 75 % av alle private farskapstester i USA. Alle farskapstester er utført med DDC´s Dual Process™, som betyr at alle tester kjøres dobbelt for 100% sikkerhet. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-sertifisert for høy tilregnlighet og sikkerhet. Her kan du se en liste på alle sertifiseringene.