Besteforeldretest

2.390 kr

Gjennom å teste et barn og barnets besteforeldre, kan man få frem sannsynligheten for at antatt far/mor er biologiske forelder til barnet.
I grunnprisen inngår testsett for ett barn, ett sett besteforeldre samt barnets mor eller far. Ytterligere personer som skal testes kan legges til mot en ekstra kostnad.

 Fri frakt
 Levering 3-5 hverdager
 Behandlingstid 6-10 hverdage

Beskrivelse

Ved å teste et barn og ett sett av barnets besteforeldre, kan man få frem sannsynligheten for at antatt far/mor er biologisk forelder til barnet. Vi anbefaler sterkt at mor (eller far dersom det er slektskap med mor man ha visshet om) inkluderes i testen, noe som ikke koster noe ekstra. Som regel rekker det med enten fars eller mors foreldre, men jo flere som testes, desto sikrere blir svaret. Dersom resultatet ikke gir tilstrekkelig sikkert svar, kan man komplettere med flere nære slektninger, en Y-DNA-test eller en mtDNA-test.

Vårt samarbeidslaboratorium, DNA Diagnostics Center (DDC), er USAs mest betrodde laboratorium og utfører mer enn 75 % av alle private farskapstester i USA. Alle tester er utført med DDC´s Dual Process™, som betyr at alle tester kjøres dobbelt for 100% sikkerhet. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-sertifisert for høy tilregnlighet og sikkerhet. Her kan du se en liste på alle sertifiseringene.