Utroskapstest

2.690 kr

Hvis man finner mistenkelige flekker på for eksempel undertøy, bind eller laken, kan disse analyseres. DNA-profilen som vårt laboratorium eventuelt får fram, fastsetter om flekkene stammer fra en mann eller kvinne. For å utelukke ektefelle/samboer sendes det også inn et DNA- prøve for denne personen.

 Fri frakt
 Levering 3-5 hverdager
 Behandlingstid 2-3 uker

Beskrivelse

Vår Utroskapstest bygger på DNA-analyser som utføres av laboratoriets kriminaltekniske (forensic) avdeling.

Hvis ektefellen/samboer finner mistenkelige flekker på for eksempel undertøy, bind eller laken, kan disse analyseres. DNA-profilen som vårt laboratorium eventuelt får fram, fastsetter om flekkene stammer fra en mann eller kvinne. For å utelukke ektefelle/samboer sendes det også inn et DNA-prøve for analyse. Finner man en DNA-profil som ikke stemmer overens med referanseprøvens DNA-analyse, kan dette vekke en del spørsmål. Merk at en DNA-profil ikke innebærer at man identifiserer en navngitt person.

Vi kan analysere prøver fra “mistenkte” personer for å finne en match. Vi kan også analysere alternative DNA-prøver, som for eksempel tannbørste, tyggegummi eller sigarettsneiper mot en ekstra kostnad.

Vårt samarbeidslaboratorium, DNA Diagnostics Center (DDC), er USAs mest betrodde laboratorium og utfører mer enn 75 % av alle private farskapstester i USA. Alle tester er utført med DDC´s Dual Process™, som betyr at alle tester kjøres dobbelt for 100% sikkerhet. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-sertifisert for høy tilregnlighet og sikkerhet. Her kan du se en liste på alle sertifiseringene.