Farskapstest under graviditeten

Fra 12.290 kr

Farskap kan fastsettes på en helt ufarlig måte allerede før barnet blir født med Certainty ™ Non-Invasive Prenatal Paternity Test fra DNA Diagnostics Center (DDC).
En Farskapstest under graviditeten er helt ufarlig for både mor og barn, ettersom barnets DNA tas frem gjennom mors blod. Det eneste vi trenger er en blodprøve fra mor (12 ml) og prøver med testpinner fra antatt far.
Testen kan utføres fra uke 9 i graviditeten (fosterets syvende uke). Testen kan bare utføres ved graviditet med ett foster.

Blodprøvetaking er ikke inkludert i prisen og må bestilles på egenhånd hos for eksempel jordmor eller godkjent helsepersonell.

Fri frakt
✓ Levering 3-5 hverdager
✓ Transport til laboratoriet med FedEx 2-4 hverdager
✓ Analysetid 7 hverdager (3 vherdager mot ekstra kostnad)
Kjønnstest som tillegg

Beskrivelse

Bruksanvisning
Blodprøven må tas av kvalifisert helsepersonell som for eksempel lege, sykepleier, jordmor eller annen person som er autorisert til å ta en blodprøve. Blodprøvetaking er ikke inkludert i prisen og må bestilles på egenhånd.

Dersom testen blir tatt for tidlig i svangerskapet vil den ikke vise et resultat, ettersom det ikke er tilstrekkelig mye av fosterets DNA i mors blodstrøm.

•  Testen kan utføres fra uke 9 i graviditeten (fosterets syvende uke).
•  Testen kan bare utføres ved graviditet av ett foster.
•  Testen kan ikke utføres på personer som har gjennomgått beinmarg- eller stamcelletransplantasjon. Blodoverføringer eldre enn én uke påvirker ikke resultatet.
•  Testing av en ekstra antatt far må bestilles og sendes inn samtidig med blodprøver av moren.
•  Denne testen gir ingen informasjon om sykdommer eller kromosomavvik.

Frakt
Vi sender testpakken som rekommandert med Postnord til din nærmeste Post i Butikk/hentested. Levering tar normalt 3-5 hverdager til Norge.

FedEx henter de utførte prøvene dine på hvilken som helst adresse og sender dem til det amerikanske laboratoriet. All frakt er ekspress og er inkludert i prisen. Transport tar normalt 2-4 hverdager. Analysen tar deretter 7 hverdager (3 hverdager mot ekstra kostnad).

Retur- og angrerett
Du har returrett så lenge prøvene ikke er innsendte til laboratoriet. I henhold til den svenske kjøpsloven om distansekjøp så har du 14 dagers angrerett når du handler hos oss. Etter dette debiterer vi en administrativ avgift på 500 kr. som trekkes fra refusjonen.

Vårt samarbeidslaboratorium, DNA Diagnostics Center (DDC), er USAs mest betrodde laboratorium og utfører mer enn 75 % av alle private farskapstester i USA. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-sertifisert for høy tilregnlighet og sikkerhet. Her kan du se en liste på alle sertifiseringene.