Morskapstest

1.190 kr

En Morskapstest fastsetter om en kvinne er biologisk mor til et barn eller ikke. I grunnprisen inngår 1 barn og antatt mor. Ytterligere personer kan legges til mot en ekstra kostnad.

 Fri frakt
✓ Levering 3-5 hverdager
✓ Behandlingstid 5-8 hverdage
Gjelder ikke som juridisk grunnlag ettersom prøven tas hjemme

Beskrivelse

En Morskapstest fastsetter om en kvinne er biologisk mor til et barn eller ikke. Ved inkludering, dvs at kvinnen fastsettes som barnets biologiske mor, garanterer vi en sannsynlighet på minst 99,9%. Dersom mor blir ekskludert, dvs at mor kan ikke være barnets biologiske mor, er resultatet 100 % sikkert. Det eneste unntaket til ovenstående sannsynlighetstall er i ytterst sjeldne tilfeller der en mutasjon har funnet sted, eller at den biologiske mor er nær slektning til den testede kvinnen.

Vårt samarbeidslaboratorium, DNA Diagnostics Center (DDC), er USAs mest betrodde laboratorium og utfører mer enn 75 % av alle private farskapstester i USA. Alle tester er utført med DDC´s Dual Process™, som betyr at alle tester kjøres dobbelt for 100% sikkerhet. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-sertifisert for høy tilregnlighet og sikkerhet. Her kan du se en liste på alle sertifiseringene.