DNA Origins® Maternal Lineage

2.090 kr

Finn ut mer om hvor dine forfedre (på din mors side) bosatte seg for tusenvis av år siden.

Denne testen viser din haplogruppebetegnelse og et kart med dine forfedres reise. Kartet viser også hvor dine forfedre opprinnelig bosatte seg i den gamle verden.
Testen DNA Origin® Maternal Lineage (morslinjen) kan utføres av både menn og kvinner. En mtDNA-test omfatter analyse av HVI, II og III.

Testsett for 1 person
 Fri frakt
 Levering 3-5 hverdager
 Behandlingstid 6-8 uker
Resultater på engelsk

Beskrivelse

Takket være moderne DNA-teknikker kan man få frem interessant fakta om sitt opphav.

DNA Origin® Maternal Lineage (morslinjen) inneholder markører som kan spores tilbake til våre tidligere forfedre som levde for tusenvis av år siden. Gjennom titusentalls DNA-prøver har forskere kartlagt ulike folkegrupper rundt om i verden og kan derfor spore menneskers opprinnelse.

Mitokondrielt DNA (mtDNA) har gått i arv fra mor til barn relativt uforandret gjennom flere generasjoner. Vårt mtDNA inneholder markører som kan spores tilbake til våre tidligere forfedre og området de bosatte seg i for tusenvis av år siden. Resultatet av en morslinjetest uttrykkes i form av haplogrupper – genetiske grupper med mennesker som deler samme oppbygging av DNA-markører og som kan spores til et geografisk område der de bosatte seg ved et visst tidspunkt i menneskers historie.

Vårt samarbeidslaboratorium, DNA Diagnostics Center (DDC), er USAs mest betrodde laboratorium og utfører mer enn 75 % av alle private farskapstester i USA. Alle tester er utført med DDC´s Dual Process™, som betyr at alle tester kjøres dobbelt for 100% sikkerhet. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-sertifisert for høy tilregnlighet og sikkerhet. Her kan du se en liste på alle sertifiseringene.