Tvillingtest

Tvillingtest En tvillingtest konstaterer om et tvillingpar er en eller toeggede tvillinger. Resultatet av en tvillingtest er meget sikker, ettersom eneggede tvillinger har eksakt samme DNA-oppsetting. Dette beror på at begge kommer fra det samme befruktede egg som deler sig. Toeggs tvillinger og andre søsken får ulike DNA-oppsetninger beroende på hvilke av mors og fars gener som aksepteres eller forkastes. Et barn har alltid halvparten av sin fars gen-oppsetting og halvparten av mors. Ettersom slumpen spiller inn, har søsken mer eller mindre like gen-oppsettinger.
En tvillingtest omfattes av test på to søsken og koster bare kr. 1.788.-.

Tillegg:

  • Alternativ DNA-prøve, for eksempel tannbørste, tanntråd eller lommetørkle: kr. 798,- per prøve.
  • Ytterligere person, for eksempel forelder, trilling eller andre søsken: kr. 888.- per person.
  • Ytterligere testpakke. Om du vil ha testpakken sendt til ulike adresser, også utenlands: kr. 98,- per ekstra pakke eller adresse. En testpakke til en adresse inngår naturligvis i grunnpriset.
  • Ekspress levering til laboratoriet: kr. 220,- i tilleggsavgift.

Vårt laboratorium, DDC, er USAs mest betrodde laboratorium, som utfører mer enn 75 % av alle private farskapstester i USA. Våre DNA-tester er utførte med med DDC´s Dual Process™. Alle tester kjøres dobbelt. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-sertifisert for høy sannsynlighet og sikkerhet. Her kan du se en liste på alle sertifiseringene.

Bestill nå for bare kr. 1.788.- !