Søskentest

SyskontestEn søskentest gir normalt sett ikke samme sikre resultat som en farskaps- eller morskapstest. Det beror ikke på at analysen er dårligere, men de genetiske lovene. Om et søskenpar deler en uvanlig DNA-oppsetting, blir resultatet mye sikrere. Men om felles DNA-bilde er rimelig vanlig, blir svaret litt mer usikkert. Dessverre kan man ikke på forhånd si noe om resultatet. Men, det finnes en måte å forbedre oddsen. Ta med kjente foreldre (selv om de ikke er felles) i testen anbefales sterkt, likeså og inkludere ytterligere søsken om de finnes. Et resultat kan også kompletteres med en Y DNA-test, som gir beskjed om mannlige testpersoner tilhører samme fars linje. Om det bare er brødre som skal testes, anbefaler vi en  Y-STR DNA-test fremfor en søskentest. Motsatt test for morslinjen heter Mitokondriellt DNA-test, hvilket kan utføres på både kvinner og sønner. Mitokondriellt DNA føres dog ikke videre av menn.

En søskentest omfatter test av to hel eller halvsøsken og koster bare: Kr.1.898,-.

Tillegg:

  • Alternativ DNA-prøve, for eksempel tannbørste eller lommetørkle: kr. 798,- per prov.
  • Ytterligere person, for eksempel foreldre eller ytterligre søsken: kr. 888,- per person.
  • Ytterligere testpakke. Tillegg for ekstra testpakke sendt til annen adresse, også utenlands: kr. 98,- per ekstra pakke/adresse. En testpakke till en adresse inngår naturligvis i grunnpriset for en søskentest.
  • Ekspress levering til laboratoriet: kr. 220,- i tilleggsavgift.

Vårt laboratorium, DDC, er USAs mest betrodde laboratorium, som utfører mer enn 75 % av alle private farskapstester i USA. Våre DNA-tester er utførte med med DDC´s Dual Process™. Alle tester kjøres dobbelt. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-sertifisert for høy sannsynlighet og sikkerhet. Her kan du se en liste på alle sertifiseringene.

Bestill nå for bare kr. 1898,- !