Ufarlig Farskapstest av foster fra DDC-Natera

Farskapstest av foster Nå kan farskapet bestemmes på en sikker og ufarlig måte før barnet er født. Vår non-invasiva (uskadelig) farskapstest er helt ufarlig for både mor og barn, fordi vi får frem barnets DNA gjennom mors blod. Det eneste vi trenger er blodprøve fra mor (12 ml) og prøver med testpinner fra antatt far. Vi sender testpakken med prøverør direkte hjem til deg etter du har bestilt. Blodprøvene kan tas av valgfrie leger, sykepleier eller annen faglig kvalifisert person med tillatelse til å ta blodprøver. Du sender prøvene direkte til laboratoriet med Fedex. De henter prøvene på din adresse. Normalt får du resultatet innen 2 uker. All frakt skjer ekspress og er inkludert i prisen. Analysen sammenligner omtrent 2688 DNA-markører (SNP loci) og resultatet gir en sannsynlighet på bedre enn 99,9%.
Av etiske grunner oppgir ikke laboratoriet fosterets kjønn. Prøvetagningen må gjøres av kvalifisert personell i helsesektoren. Du har full returrett så lenge prøvene ikke sendes tilbake til oss, men laboratoriet trekker da kr. 500,- for testpakken vi IKKE vil ha tilbake. Testen kan IKKE utføres på foreldre som har gjennomgått benmarg- eller stamcelle transplantasjon. Blodtransfusjoner eldre enn en uke påvirker ikke resultatet. Testen kan utføres fra uke 8 i graviditeten, men kan bare utføres ved greviditet av ett foster.
Denne testen gir ingen beskjed om fosterets kjønn eller eventuelle sykdommer.

Pris: Kun 12998 kroner.

Normal leverering av testpakken er 5-7 arbeidsdager.

Vårt laboratorium for uskadelige farskapstester på foster, DNA Diagnostics Center, ligger i Ohio, USA. Her er linken til DDC om du vil vite mer. (engelsk tekst).

Bestill nå for 12998 kroner!