Farskapstest

Pappatest.noVår vanligste test. En farskapstest gir beskjed om man er biologisk far til et barn eller ikke. Det går bra å bare teste far og barn. Resultatet blir sikrere om mor også deltar, men det er ikke nødvendig. Vi garanterer en sannsynlighet på minst 99,999 % om begge foreldre testes sammen med barnet. Om bare far og barn testes, garanterer vi svar med sannsynlighet på minst 99,9 %. Om far blir ekskludert som biologisk far, dvs far kan ikke være barnets biologiske far, er resultatet 100 % sikkert, uansett om mor er testet eller ikke. Eneste unntaket til ovenstående sannsynlighetstall er i ytterst sjeldne tilfeller når en mutasjon har skjedd, eller den biologiske far er nær slektninger til den testede far.

Test av far, mor og ett barn inngår i prisen, som er Norges laveste: Bare kr. 1.098,-.

Tillegg:

  • Alternativ DNA-prøve, for eksempel tannbørste eller lommetørkle: kr. 798,- per prøve.
  • Ytterligere person, for eksempel ytterligere barn, farfar eller alternativ far: Kr. 888,- per person.
  • Ytterligere testpakke. Om du vil ha testen oppdelt og sendt til ulike adresser, også utenlands: Kr 95,- per ekstra pakke eller adresse. En testpakke til en adresse inngår naturligvis i grunnprisen for en farskapstest.
  • Ekspress levering til laboratoriet: kr. 220,- i tilleggsavgift.

Vårt laboratorium, DDC, er USAs mest betrodde og utfører mer enn 75 % av alle private farskapstester i USA. Alle farskapstester er utført med DDC´s Dual Process™. Alle tester kjøres dobbelt. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-sertifisert for høy tilregnlighet og sikkerhet. Her kan du se en liste på alle sertifiseringene.

Bestill nå for bare kr. 1.098,- !