Morskapstest

MammatestEksakt sammme test som vår farskapstest, men isteden for far tester vi mor. Resultatet blir sikrere om far også deltar, men det er ikke nødvendig. Vi garanterer en sikkerhet på minst 99,999 % om begge foreldrene testes sammen med barnet. Om bare mor og barnet testes, garanterer vi et svar med en sannsynlighet på minst 99,9 %. Om mor blir ekskludert som biologisk mor er resultatet 100 % sikkert. Samme unntak som for farskapstest finnes og disse kan du lese om under linken Farskapstest. Test av mor og ett barn inkludert i prisen.
Prisen for en morskapstest: Bare kr. 1.098,-.

Tillegg:

  • Alternativ DNA-prøve, for eksempel tannbørste, tanntråd eller lommetørkle: kr. 798,- per prøve.
  • Ytterligere person, for eksempel ytterligere barn eller alternativ mor: kr. 888,- per person.
  • Ytterligere testpakke. Om du vil ha testpakken sendt til ulike adresser, også utenlands: kr. 98,- per ekstra pakke eller adresse. En testpakke til en adresse inngår naturligvis i grunnpriset.
  • Ekspress levering med sporbarhet til laboratoriet: kr. 98,- i tilleggsavgift.

Vårt laboratorium, DDC, er USAs mest betrodde laboratorium, som utfører mer enn 75 % av alle private farskapstester i USA. Våre DNA-tester er utførte med dobbel kontroll. DDC´s Dual Process™. Alle tester kjøres dobbelt. DDC er naturligvis AABB- og ISO 17025-sertifisert for høy sannsynlighet og sikkerhet. Her kan du se en liste på alle sertifiseringene.

Bestill nå for bare kr. 1098.- !